Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

Gyártó: MDE Kft.
Típus: NM-01 CPT Neorométer

Perifériás idegpályák állapotának kvantitatív vizsgálatára alkalmas készülék, amely vizsgálat a test felszínre helyezett elektródákkal, non invazív módon történik. A rendszer alkalmas valamennyi szenzoros rost neuropáthiás vizsgálatára a kibocsájtott szinusz lefutású áram impulzusok alkalmazásával. A mért értéket score értékben jeleníti meg. Az eszköz automatikus értékelést, majd ezen érékek alapján leletet készít diagnózis javaslattal, a nemzetközileg is elfogadott GUIDELANE értékhez viszonyítva.

A mérőrendszer tesztjei többek között felismerik a diabétesz előtti és a már kialakult diabétesz során az esetleges idegkárosodást, így lehetővé válik a legkorábbi neuropáthiás elváltozás felismerése a végtagok idegrostjainak tesztelésén keresztül (kéz ujjai, láb ujjai). Az eredmények ismeretében megvalósulhat a korai terápiás beavatkozás, valamint a dialízis terápiás hatékonyságának vizsgálata a szenzoros idegrostok állapotának felmérésével.
A mérőrendszer tesztjeinek kiértékelési rendszere alkalmas továbbá a neurális és izomkárosodás közötti különbségtételre. (balesetek esetén).

Az eszköz rendelkezik fájdalom küszöbméréssel, gyors szűrés vizsgálati móddal, minden vizsgálat előtt automatikus páciens kábel ellenőrzéssel (a sérülések elkerülése végett), automatikus leletkészítés és adat export/import lehetőséggel bármely adattárolóba, valamint 3 választható frekvenciával (5Hz 250Hz és2000Hz) a különféle idegrostok ingerlésre,

Termékleírás: Termékleírás_-_Ambuláns_neuropathiás_mérő_rendszer_NM01_CPT.pdf
Használati útmutató: Használati_útmutató_1_kötet_-_Ambuláns_neuropathiás_mérő_rendszer_NM01_CPT.pdf
További dokumentum: Használati_útmutató_2_kötet_-_Ambuláns_neuropathiás_mérő_rendszer_NM01_CPT.pdf
További dokumentum (2): Használati_útmutató_3_kötet_-_Ambuláns_neuropathiás_mérő_rendszer_NM01_CPT.pdf
Szervíz információk:

Telefon: +36 (30) 963 5721
E-mail:

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

sz2020 also infoblokk

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít